Vælg den rette wallet til kryptovaluta

Der findes mange forskellige kryptovaluta wallets og nogle er mere sikre end andre. Det kan være individuelt hvilken en der vil være den bedste at vælge og derfor kræver det en vis forud gående viden for at finde den rette til dig. På https://kryptomaten.dk/wallet-kryptovaluta/ bliver du sikkert guidet igennem fordele og ulemper ved de forskellige typer og hvilken der er mest sikker at bruge. Der er eksempelvis forskel på om du ønsker at opbevare eller overføre kryptovaluta til eksempelvis en handel.

Hvad er en kryptovaluta wallet?

En kryptovaluta wallet er et sted hvor du kan opbevare, sende og modtage kryptovaluta sikkert. En wallet besidder en adresse der fungerer præcis på samme måde som eksempelvis et kontonummer. Egentlig er det derfor at sammenligne med en online bankkonto, dog uden den samme form for sikkerhed som eksempelvis overfor tyveri. Det er derfor ekstremt vigtigt at du vælger den rette kryptovaluta wallet der besidder den sikkerhed du har brug for i forhold til dit formål.

Opbevar ikke dine kryptovaluta på børserne

Det er muligt at oprette dig på en børs, når du har et ønske om at handle med kryptovaluta. En wallet bliver automatisk oprettet, men det er ikke altid lige sikkert at have sin kryptovaluta stående der. Det er nemlig lige præcis her at mange hackere søger hen, når de gerne vil forsøge at stjæle online kryptovaluta. Der findes et væld af udvalg af online kryptovaluta wallets som kan opbevare dine værdier udenfor børsen. Det er mest sikkert at anvende en hardware wallet, i hvert fald for det indhold du ikke ønsker at handle med på daværende tidspunkt. På en hardware wallet kan dine kryptovalutaer blive sikkert stående, indtil du ønsker at skulle handle på eksempelvis børsen.