Spar penge på rejser fremover – 3 veje til billige ferier

Vil du gerne spare penge på dine kommende ferier, har vi her samlet et par gode veje til at spare penge, når du skal rejse.

Læs mere om at rejse til Sri Lanka med børn her.

1 – Tænk over hvornår på året du rejser

For det første kan det være en god idé at tænke over, hvornår på året du vælger at rejse. Der er stor forskel på, om du skal finde en ferie i maj måned, eller om du skal afsted i juli måned, hvor alle holder ferie.

Det er klart dyrere for dig at tage ud at rejse i industriferien. Så hvis du har mulighed for det, kan der være mange penge at spare ved at rejse, når alle andre ikke rejser.

2 – Slå til når der er gode tilbud på rejser

Dernæst kan det også være godt at slå til, når du finder et godt tilbud på en rejse. Der er tit kampagner og tilbud fra rejsebureauerne, og her kan det være smart at slå til, hvis du falder over en afgang, der er noget for dig, og som er sat ned i pris.

Venter du for længe med at købe din rejse, kommer du til at betale fuld pris for den. Og så er det jo smartere at slå til, når du kan spare fx 30% på din ferie. Nogle gange gælder det om at være hurtig på aftrækkeren, når det handler om rejsetilbud.

3 – Tjek om det er billigere at planlægge rejsen selv

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at finde ud af, om det er billigere for dig at planlægge rejsen selv, i stedet for at rejse med et rejsebureau, der har lavet en pakkerejse til dig.

Du kan jo sagtens vælge at booke dine egne flybilletter og hotellet selv. Dog er det svært at sige, om det er billigere eller ej at gøre det på den måde. Det er dog værd at tjekke ud, inden du bare bestiller din næste ferie.

Hvornår skal man bestille visum til Sri Lanka? Find mere her.