Skal du rejse? Sådan bruger du din krypto på rejsen

Har du som mange andre danskere investeret i en eller anden form for kryptovaluta, og ønsker du nu at få gavn af kursgevinsten? Så er du landet på den helt rigtige artikel på, efter vores mening, en af de bedste blogs om rejser i Danmark.

Der er rigtig mange måder at realisere profit på investeringer i krypto, hvis man bor i Danmark. Den mest populære måde er at sælge valutaen direkte mod danske kroner og modtage det på ens konto. Mange sælger alt, hvad de har, og så er det super nemt. Der er dog andre måder at gøre det på, hvis man ikke helt ved, hvor meget man har brug for på sin ferie, men samtidig ikke ønsker at sælge for meget. For hvad nu hvis kurserne stiger endnu mere. De kan selvfølgelig også falde, så det skal du være opmærksom på.

Løsningen her er de såkaldte bitcoin kort, det vil sige kort hvor du smider nogle bitcoins på eller en anden valuta, og så kan du bruge din kryptovaluta direkte nede i forskellige butikker. Det er super smart, fordi din valuta bliver konverteret til eksempelvis danske kroner med det samme, men kun for at dække betalingen. Det er smart, og det er en god mellemvej. Du kan finde det bedste bitcoin kort ved at spørge venner og bekendte eller ved at finde en god sammenligning af dem online.

Du kan ikke længere oprette dig anonymt på de platforme, hvor du kan få udstedt et betalingskort til ovenstående scenarier. Det har egentlig aldrig været 100% anonymt, fordi man skulle angive en leveringsadresse, og dette er jo din egen adresse. Der har dog tidligere været en mulighed, hvor man kunne få udstedt virtuelle bitcoin kort uden de store problemer. I dag skal man fremvise en række dokumenter for at få lov til det. Dette kommer du ikke udenom ved at vælge bitcoin kort frem for at sælge din krypto direkte.

Ovenstående løsning er dog en god løsning, hvis du skal rejse. Du kan nemlig spare penge på valutakurser, hvis du har et godt kort.