Sådan finder du de billigste pakkerejser

Vil du gerne ud at rejse, kan det være godt at kigge på pakkerejser. Her hjælper vi dig med at finde de billigste pakkerejser.

Find din nye kabinekuffert her.

Kan du rejse inden for få dage? Vælg en afbudsrejse

Hvis du gerne vil spare penge på din pakkerejse, kan det være oplagt at tage et kig på afbudsrejserne fra rejsebureauerne. Her er der som regel et ret pænt udvalg. Dog skal du være hurtig til at træffe beslutningen, da de ofte ikke når at være til salg ret længe, før der er andre, der har købt dem. Derudover skal du være klar på at tage afsted inden for få dage, da afbudsrejser som regel er med ganske kort varsel. Men er du det, er der gode penge at spare på sådanne pakkerejser.

Slå til ved kampagner og tilbud

Dernæst kan det også være godt at holde øje med kampagner og tilbud fra de store rejsebureauer, da der tit kan være mange penge at spare, når de først sætter de helt store kampagner op. Du kan ofte være heldig at komme afsted for halv pris, hvis du slår til på det helt rette tidspunkt, og det er alligevel en del at spare. Så det kan fx være en rigtig god idé at følge rejsebureauerne på de sociale medier eller at skrive dig op til deres nyhedsbreve, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at følge med i, hvornår der kommer tilbud.

Gå på kompromis med hotellets kvalitet

Sidst, men ikke mindst, kan du også spare penge ved at gå lidt på kompromis med komforten på din tur. Hvis du kan overleve at bo på et 2- eller 3-stjernet hotel i stedet for de bedste hoteller, kan du også tit spare mange penge på din ferie. Er det ikke så vigtigt for dig at bo på det lækreste hotel, kan du spare mange tusinde kroner på din rejse ved at vælge nogle hoteller med en lidt lavere standard. Så har du ikke noget imod det, kan du virkelig komme billigt afsted på en pakkerejse.