Læs flere bøger i år

Læser du ikke mange bøger, men har du et ønske om at komme i gang med at læse meget mere, er det måske noget, du skal i gang med nu. Det behøver ikke at være svært at komme i gang med at læse mere, det handler ofte bare om at gøre det.

Herunder kommer vi med et par gode tips til, hvordan du kan komme til at læse mere i dette år.

Find termotøj med fleece her.

Vælg bøger der siger dig noget

For mange mennesker var det ikke særlig spændende at komme i gang med at læse tilbage i skoletiden, fordi det ofte var bøger og noveller, der ikke var særligt spændende. Men nu har du jo friheden til at vælge at læse lige netop de bøger, du har lyst til. Og jo mere spændende bøger du vælger, desto nemmere bliver det også for dig at komme igennem dem. Så vælg bøger der siger dig noget.

Du kan sagtens læse flere bøger på samme tid

Der er mange mennesker, der kommer godt i gang med at læse en bog, men som går i stykker midtvejs, og så går der uger eller måneder, før de kommer i gang igen. Her kan det være en god idé at have gang i flere bøger på samme tid, så du hele tiden kan tage fat i en bog, du finder spændende. En dag har du måske lyst til at læse en roman, den næste dag en biografi, og den tredje dag en fantasybog. Du kan sagtens have gang i flere bøger på samme tid.

Lydbøger kan virke fantastisk for dig

Hvis du har svært ved at sætte dig ned og koncentrere dig om at læse i en bog, kan det være en oplagt mulighed for dig at komme i gang med lydbøger. Det er der mange danskere, der har taget til sig, fordi det bare er noget nemmere at sætte en oplæser på, mens du er i gang med noget andet, end det er at finde tid og lyst til at sætte dig ned og aktivt læse en bog på egen hånd.

Find et jumpsuit dame termo her.