Hvordan køber man bitcoins?

Vil du gerne i gang med at købe dine første Bitcoins, og vil du gerne have hjælp til at finde ud af, hvordan du kommer i gang med det? Hvis det er tilfældet, så er du kommet til det rette sted. I dag findes der også rigtig mange steder, hvor man kan købe Bitcoins, hvilket bestemt ikke gør det nemmere for én selv at vælge. Derfor kan du som noget af det første sørge for, at du har en god platform at handle igennem. 

Coinbase: mest anbefalede platform

Mange anbefaler, at man bruger CoinBase, når man skal i gang med at købe sine første Bitcoins. Coinbase anbefales af mange, fordi det er den største amerikanske platform til at forhandle med Bitcoins på. Herinde har du også mulighed for at købe andre former for kryptovalutaer, for Bitcoins er langt fra det eneste, der er på markedet længere. I dag findes der mange forskellige kryptovalutaer at vælge mellem, men det er klart, at Bitcoin er den mest originale.

Nemt at handle inde på CoinBase

Men CoinBase anbefales ikke bare fordi, det er den største amerikanske platform til at handle med kryptovalutaer. Her kan du nemlig lave direkte køb enten ved bankoverførsel eller med kreditkort, så det det hele forholder sig let og ukompliceret. Her kan du som sagt også have muligheden for at købe en række andre former for kryptovaluta, som f.eks. kan være Litecoin, Ethereum eller Bitcoin Cash.

Køb Bitcoins og få bitcoins

Er du smart, så bruger du en metode til at købe Bitcoins, hvor det også er muligt for dig at få ekstra Bitcoins med. Det er noget, som du sikkert kan finde dig frem til gennem nettet. 

Opret en bruger på CoinBase

Men det er klart, at du skal have oprettet en bruger inde på CoinBase, før du kan komme i gang med at købe Bitcoins. Her skal du igennem et sikkerhedstjek, hvor det f.eks. er nødvendigt at vise pas. Det er en af de tiltag, der er med til at gøre, at der er sikkerhed på aktiemarkedet. Når du har oprettet dig som bruger, kan der gå nogle dage, før du får endelig svar på din godkendelse. 

Skal du flytte dine Bitcoins efter køb?

Når du har købt, kan du derefter tage stilling til, om du vil oprette det, man kalder for en wallet. Du kan nemlig bestemme, om du vil lade dine kryptovaluta stå på din Coinbase konto, eller om du vil flytte dem hen i det, man kan kalde for en tegnebog. En tegnebog kan enten være lokalt på en computer, eller den kan være online. Her kan du opbevare dine kryptovalutaer.

Kan man bruge andre platforme?

Der er også andre platforme, du kan vælge at bruge, når du skal i gang med at købe Bitcoins. Det er bare vigtigt, at der er nogle ting, som du kigger efter, så du vælger en god platform. Det er f.eks. vigtigt, at du sørger for at kigge efter et sted, hvor der er styr på sikkerheden, og hvor der ikke er for mange gebyrer, så det ikke bliver dyrere for dig at investere, end det behøves at være.

Hvor mange penge skal man købe Bitcoins for?

Det skønne ved investeringer er, at man selv kan bestemme, hvor mange penge man har lyst til at “spille for”. Nogle synes, at kryptovaluta lyder for … ja … kryptisk, og derfor kan de ikke lide denne investeringsmulighed. Men Bitcoins er noget, der er kommet for at blive. Bitcoins har desuden også sikret sig sin høje markedsværdi ved at have det, der kaldes for halvinger. Det betyder, at man hvert 4. år producerer 50% færre bitcoins. Men hvorfor gør man dette? Det gør man, fordi der aldrig kommer til at være 21 millioner Bitcoins i verden – nogensinde. Dette kan være med til at gøre, at værdien fastholdes. Det kan være fornuftigt at være opmærksom på, hvornår halvingerne opstår, for det er typisk, at priserne stiger i denne periode. 

Gå i dybden med Bitcoins

Du kan oprette en bruger på krytpo børs, hvis du gerne vil dukke længere ned i alt med Bitcoins og eventuelt andre former for kryptovaluta. Der er igen flere steder, du kan vælge at oprette din børs konto. Men leder du igen efter noget, der anbefales, er rigtig mange glade for den, der hedder Binance. Her har du også muligheden for at købe mere end 100 forskellige kryptovaluta, hvis der skulle være andet end bitcoins, der ender med at lokke. Der findes også hjemmesider som Cryptoex.dk, som har artikler om alt kryptorelateret.

Tak for at læse med!