Guide: Til dig som savner at rejse til Indien

Hvis du er vant til at rejse til Indien, men har været forhindret i at komme til din yndlingsdestination i en tid, så kan savnet være stort. Mange mennesker, som rejser til Indien, forelsker sig i landet, og vender gerne tilbage – nogle gange hvert eneste år. Indien, er det måske allermest fantastiske land, hvis man spørger dem som rejser dertil. Og det er skam ikke uden grund. For landet er ikke mindre end magisk.

Duftene, stilen, atmosfæren, kaosset, det æstetiske, menneskerne, maden. Ja, listen er lang over, hvor Indien er så fantastisk. Og det kan man nemt komme til at savne. Så hvis du trænger til at føle lidt af Indien igen, så kan du gøre følgende:

En Indisk aften med vennerne

Indisk mad, kan på ingen måde sammenlignes med andet indenfor madkunst. Hvis du gerne vil bringe lidt af Indien hjem til dig selv, så kan du jo kaste dig ud i at lave indisk mad. Eventuelt gøre til en indisk fest. Hvis du kan lære at lave dine yndlingsretter fra Indien, så har du jo også en fordel næste gang du savner maden derfra. Sæt gerne noget Indisk musik på, og inviter vennerne eller familien over til en hyggelig aften til ære for det skønne land.

Flyt fokus

Hvis det næsten tager overhånd savnet om at rejse ti Indien, så kan du eventuelt prøve at flytte fokus. Måske, er der noget du kan give dig til i boligen, som skal laves eller repareres. Hvad med at bygge en udendørs bruser. I Asien, ser man ofte, at disse findes udendørs. Du kan eventuelt se udendørs bruser kobber, og finde ud af om det er noget for dig. Har du et sommerhus, vil sådan en pynte rigtigt meget, samt give dig en anderledes oplevelse i badet.