General motors Company

Overvejer du at købe General Motors Aktier? Så kan du læse mere om virksomheden herunder.

General Motors er den sjette største bilproducent i verden, og beskæftiger ca 215.000 ansatte. De har hovedsæde i Detroit i USA, hvor de også blev grundlagt tilbage i 1908, af William C. Durant og Charles Stewart Mott.

General Motors er især kendt for at have bygge biler som Chevrolet Corvette, som var den første rene amerikanske sportsvogn og biler som Cadillac, som har fået en enorm kultstatus.

I dag producerer General Motors mærkerne Buick, Chevrolet, cadillac og GMC, hvor de i gamle dage havde mange flere mærker under deres vinger, helt præcist havde de 14 mærker, som de producerede. Men efter deres begæring om konkurs tilbage i 2009, er mange af de forskellige bilmærker desværre udgået, og de producerer dem ikke mere. Konkursen betød at mange tusinde mennesker mistede deres jobs, og General Motors samarbejdspartnere stod pludselig med et stort tab rent økonomisk, da General motors ikke kunne betale deres regninger.

General Motors producerer biler og lastbiler i 33 lande, rundt om i verdenen, og omsatte for 127 mia. dollars i 2021, svarende til ca 890.346.200.00 danske kroner, og er som alle andre bilproducenter begyndt at gå ind i en ny verden med elbiler, og de har et mål om at ramme en vision med 0 nedbrud, 0 emissioner og 0 trængsel, så de forsøger at ramme alle de kritiske punkter, som verden i dag har at slås med. De satser stærkt på at være den førende bilproducent, og komme kunderne i møde, med hvad end de har af ønsker til deres køretøj. Et af deres kernepunkter, er at de satser meget stort på autokørsel, altså biler der kan køre selv, for at højne trafiksikkerheden, og være med at til at undgå trafik ulykker, og eventuelt ulykker hvor der kommer trafikdræbte.

General Motors står selv for deres udvikling, og gør det hele in-house, det tror de på er den bedste vej, da de har den rette ekspertise. Det, blandet med at de satser meget hård på elbiler, gør at de har et stærkt grundlag for fremtiden, og et stærkt grundlag for at komme flere kunder i møde, over hele verdenen. Med autokørsel som et af deres kernepunkter, er de samtidig med til at give konkurrenter som tesla kamp til stregen, da tesla allerede har implementeret autokørsel i deres biler.