Find indre ro og balance i København

At finde ro og skabe en sund, indre balance er essentielt for vores trivsel og velvære. Ikke overraskende er der derfor også blevet langt flere muligheder, for at arbejde med dette. Her får du tre bud på initiativer, du kan begynde med allerede i dag, og dermed styrke din indre ro og balance.

Spa ophold

Når vi bevæger os væk fra hverdagen, er det langt lettere at finde den tiltrængte ro. Derfor er det oplagt at søge mod et ophold, hvor roen kan sænke sig over os, telefonen slukkes og velværen får plads til at sætte ind.

I København om omegn findes en håndfuld gode bud til formålet – og det kan du læse mere om her.

Eksempelvis kan du forkæle sjælen med en overnatning og middag med tilhørende spa på et af de foreslåede hoteller, hvor du kan dyrke selvforkælelsen alene eller med en partner.

Kilde: Rejsekris

Krystalarbejde

En anden tiltagende trend er at arbejde med krystallernes energier, som de seneste år er blevet en langt mere udbredt praksis.

Krystallerne vibrerer med energi, der fungerer på samme måde som en stemmegaffel, der sætter gang i den næste. Ønsker vi opbakning på et bestemt område er det derfor oplagt at benytte sig af eksempelvis rosakvarts krystallen, som er kendt for sine beroligende egenskaber.

Du kan læse meget mere om krystallen her

Der er mange måder at arbejde med sine krystaller. Eksempelvis kan du bære dem som smykker, og have glæde af dem overalt – eller du kan placere din krystal i dit hjem, hvor den vil støtte energien.

Kilde: Savasana

Meditation og mindfullness

Ligeledes er mindfullness blevet et ord, der næsten ikke er til at komme udenom. Med god grund. For denne praksis er støttende for vores indre balance på en lang række områder.

Eksempelvis kan meditation og mindfulness beviseligt påvirke vores niveauer af stresshormonet kortisol, hvilket kan have en positiv effekt på både vores trivsel og sundhed.


Du kan nemt komme igang med mindfullness allerede idag. Alt du skal gøre er at arbejde med at aktiverer sanserne, og det kan du starte med, allerede ved at bruge lidt mere energi på din morgenkaffe.