Få styr på din hjemmetræning

Hjemmetræning er i vinden som aldrig før, og flere og flere danskere sveder løs i egen stue. Hvis du ønsker at blive med på træningsbølgen, så kan du får gode råd til, hvordan du kommer i gang her.  

Invester i det rigtige udstyr 

For at få en effektiv hjemmetræning, så gælder det om at have det helt rigtige udstyr. Når det er sagt, så behøver man ikke at bruge en formue på udstyr, så længe man bare køber det helt rigtige udstyr. Det er også de færreste af os som har plads til at lave et stationært træningsstudie derhjemme, og det skal derfor gerne være så fleksibelt som mulig.  

Du skal selvfølgelig bruge en yogamåtte, denne kan bruges til at lave både yoga og styrketræning. Hvis du investerer i et par håndvægte og en trænings elastik, så er du også godt kørende. Hvis du, som så mange andre, arbejder hjemmefra, og døjer lidt med ryg og nakkesmerter, så er en pull up bar, lige det træningsredskab som du skal bruge. En pull up bar er et simpelt, men utrolig effektivt, træningsredskab, som man kan bruge til at træne ryg og nakke. En pull up bar bliver placeret højere end dig selv, sådan at du kan lave pull up.  

Du vælger selv om du vil have et pull up stativ, eller en pull up væg. Det kommer selvfølgelig an på hvordan din bolig ser ud.  

Få gode rutiner og vaner 

En af fordelene med en pull up bar, er at den er tilgængelig hele tiden. Det går derfor ikke lang tid, før du gør det til en vane lige at tage nogle pull up, hver gang du går forbi. Den kan selvfølgelig også bruges til at strække ryggen ud.  

For at komme godt i gang med hjemmetræningen, så gælder det om at få nogle gode rutiner og vaner. Det kan være en god ide at lave et træningsprogram, gerne hvor man laver en lille træningsrutine hver morgen. Det er en skøn måde at starte dagen på.  

Hvis du, som så mange andre, mangler motivation, så finnes det heldigvis mange muligheder for at blive med på online træning, både med sammen med andre og alene. Det er også en god ide at aftale med en kollega, eller familie, at I mødes en gang om ugen, og løber sammen. Det er altid nemmere at komme ud ad døren, hvis du ved at nogen forventer at du kommer.  

For at få mest mulig ud af træningen, så er det en god ide at kombinere styrketræning af rug og nakke, yoga og meditation. Hvis du samtidig får pulsen på et par gange om ugen, ved at løbe en tur ude i den friske luft, så er du godt kørende.