Bliv en mesterpakker – Køb det rigtige undertøj og få det ønskede resultat

Det er helt essentielt at have det vigtigste med, når man skal ud at rejse. Mange ved faktisk ikke, hvor meget undertøj egentligt har at sige. Nu skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan undertøj kan give dig det ønskede resultat, når du skal blive en sand mesterpakker. Det er nemlig muligt.

Find din rejsepersonae

Det “rigtige” undertøj er en forholdsvis bred definition, og derfor kan det være en god ide at kigge lidt nærmere på, hvordan man kan indskrænke den til noget anvendeligt. Når man skal ud at rejse, kan det være en fristende mulighed til at være en lidt anden, bare for en tid. Hvordan og hvad du pakker, har meget at sige for, hvordan din rejsepersonae bliver – de fleste af os har nemlig flere personligheder hængende i vores klædesskab, end vi måske gerne vil indrømme.

Når du skal handle undertøj, kan det derfor være en god ide at tage højde for forskellige anledninger og forskellige type formaliteter, som man kan støde ind i på rejsen, hvor man har brug for det helt rigtige under. Det har nemlig meget at sige.

Husk det rigtige kostume til rejsen, hvis du vil opretholde din personae undervejs, og måske tage til en sjov fest. Det er vigtigt at være godt forberedt på alt, hvis man vil være en mesterpakker, og et kostume trænger ikke at fylde meget i en kuffert. Så er man klar for alt, selv hvis man får lyst til at tage selv den mest uventede personae på for en aften.

Lær dig at pakke på en smart måde

Når du skal være mesterpakker, er det selvfølgelig også vigtigt, at du lærer dig at pakke på en smart måde. Tag det gode med på rejsen, og sørg for at du har mulighed for at vaske og behandle det rigtigt undervejs. Det kan for eksempel være en god ide at tage en lille flaske med håndvaskemiddel til det pæneste undertøj, så du er helt sikker på at du har mulighed for at genbruge undervejs.

Pak det rigtige undertøj for hvordan du gerne vil se ud. De rigtige underkjoler, der går til den rigtige kjole eller nederdel, så du er sikker på, at det falder korrekt og ikke lige pludseligt ser gennemsigtigt ud. Hvad slags bh’er du vælger at pakke, har også utroligt meget at sige for, hvordan dit tøj vil sidde.

Tøj ændre på resultatet, og her spiller undertøj en væsentlig rolle, som mange ikke er klare over. Rent historisk, har undertøj altid været med til at forme kroppen, men det er vi bevæget os længere og længere væk fra i dag. Men det behøver vi ikke. Find det undertøj, der får det bedste frem i din garderobe, og som gør det nemt at pakke, så man altid ser godt ud på rejsen.

Det er vigtigt at lave et udvalg af tøj og godt undertøj, så man er sikker på at man kan klæde sig til forskellige humør undervejs, og at man har et par valgmuligheder. Men det er også en god ide at tænke, at mesteparten af det man pakker, skal passe sammen,

Læg undertøjet i en silkepose i kufferten, så er det godt beskyttet på rejsen, Tøjet kan du rulle, i stedet for at folde, så er du sikker på at du kommer frem med tøj, der ikke har så mange rynker. Det er et smart trick, men også fordi det tager mindre plads i din kuffert, og det er nemt at se, hvad det er du har taget med.