3 ting du bare må opleve på Mallorca

Har du allerede nu booket dig en tur til Mallorca i år, eller går du bare og tænker på at drage mod den spanske ferieø, har vi her samlet et par ting, som du ikke må snyde dig selv for at opleve, hvis turen ender med at gå til Mallorca denne sommer.

Der er naturligvis også masser af andre ting, du kan opleve, hvis du skal til Mallorca, og vi anbefaler dig altid at sætte kryds ud for mere end tre oplevelser, når du skal til den spanske ø.

Den smukke natur

For det første må du ikke snyde dig selv eller din familie for at opleve den storslåede natur, du kan opleve på Mallorca. Hvad enten det så er på en cykelsadel i bjergene, eller om det er på en båd fra søsiden, har Mallorca virkelig meget smuk natur, som du kan glæde dig til at komme helt tæt på. Forbered dig på at blive lamslået af det krystalblå hav, de drabelige bjergtinder og de indbydende bugter med sandstrande, du aldrig har set lignende før. Næsten alle steder på Mallorca vil egne sig perfekt som forside på et postkort.

Vandland med fart på

Hvis du er på Mallorca med familien, og der gerne må være lidt fart over feltet, kan I også vælge at lægge turen forbi øens største vandland, som går under navnet Western Water Park. Et sted der får Sommerland Sjælland til at rødme af misundelse. Her kan du kaste dig med fuld fart ned af de største vandrutschebaner, eller du kan lege i de enorme swimmingpools med indbyggede legepladser. Der er som regel masser af mennesker, men det tager ikke noget fra oplevelsen af at komme i dette forrygende vandland, hvor du nemt kan få en hel dag til at gå.

Drypstenshulerne i Porto Cristo

Vil du gerne se noget ud over det sædvanlige, kan du også vælge at invitere familien med på en tur til Dragegrotterne i Porto Cristo, som er en række drypstenshuler, der meget nemt kan slå benene væk under dig. Her kommer du under jorden til et fantastisk syn, der har været tusindvis af år undervejs. Drypstenshulerne er en meget eftertragtet oplevelse på Mallorca, og derfor kan det være en god idé at booke plads på en guidet tur, hvis du vil være sikker på at komme ind i hulerne i løbet af din ferie.

Klik her og læs mere om ferier til Spanien.